Gå til sidens hovedinnhold

Fant dødt foster på flytoalett

Et sjokkerende syn møtte renholdspersonalet.

Det var et grotesk syn som møtte en av renholdsarbeiderne på den internasjonale flyplassen i Manila, hovedstaden på Filippinene.

I en søppelbøtte på ett av flytoalettene lå et død menneskefoster, melder Philstar.com.

Omkring seks måneder
Fosteret, som skal være mellom fem og seks måneder gammelt, ble funnet av Randy Odu.

Han var i gang med rengjøringen av toalettene på et av flyene til det kommersielle flyselskapet Etihad (rute EY-428). Flyet hadde landet på terminal 1 på den nasjonale flyplassen, Nioy Aquino.

Flyet skal ha kommet fra Abu Dhabi.

Pakket inn
For å gjøre saken enda mer grotesk skal det døde fosteret vært pakket inn i en bleie. Den døde kroppen er nå være levert til politiet, og de vil avgjøre hvilket kjønn fosteret har. Morens identitet er uklart.

Millioner av Filippinere drar utenlands for å jobbe. På Filippinene er abort ulovlig, og ifølge The Washington Post kan moren derfor bli siktet om hun selv var skyld i at graviditeten ble avsluttet.

Lever
For noen måneders siden gjorde renholdspersonalet på den samme flyplassen et tilsvarende grotesk funn.

En nyfødt baby ble nemlig funnet på et flytoalett, men i dette tilfellet var gutten i livet og ble kjørt til sykehuset. Der slo leger fast at gutten var i god form.

I ettertid sto en 30 år gammel kvinne fram hevdet at hun hadde etterlatt barnet på flytoalettet. Hun hevdet at hun hadde blitt voldtatt av sin arbeidsgiver da hun jobbet som hushjelp i Midtøsten, og dette var også grunnen til at hun hadde returnert til Filippinene.

Les også: - Jeg kastet babyen min i søppelkassen

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar