RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant ekskjæresten på loftet tolv år etter at det ble slutt

(Youtube)
Sist oppdatert:
Fembarnsmoren trodde lydene fra loftet var fra dyr.

(SIDE2): Lider du av irrasjonell frykt for mørke loft og kjellere? For noen kan frykten være mer reell enn for andre. Les denne saken og bli enda litt reddere.

For tolv år siden gjorde «Tracy» det slutt med kjæresten, da han hadde havnet i fengsel etter å ha misbrukt narkotika og utført et ran mot en blomsterbutikk.

Se video nederst i saken.

Hun nektet å ombestemme seg til tross for brevene han sendre regelmessig fra cella.

- Nok var nok. Jeg så meg aldri tilbake, sier «Tracy», som ønsker å være anonym, til Charlotteobserver.

Trodde det var et dyr
Det viste seg at eksen ikke følte det samme da «Tracy» til sin store forskrekkelse oppdaget at mannen hadde levd i skjul i hennes eget loft!

Etter at de yngste barna hadde lagt seg for å sove, satt «Tracy» en kveld på soverommet med laptoppen i fanget og fikk plutselig følelsen at noe var galt.

Hun hørte lyder fra loftet.

Fembarnsmoren trodde først at det var en lite dyr som hadde søkt tilflukt i familiens øverste etasje da hun hørte knirking fra loftet.

Hun sendte derfor sine eldste sønner opp for å sjekke ut hvor lydene stammet fra, men kom tilbake uten å ha funnet noe uvanlig.

Lå og sov på loftet
«Tracy» fikk ikke sove, og klokken halv tre om natten skjønte hun at noe virkelig var galt da hun hørte bankelyder fra loftet og spiker begynte å sprette ut fra taket.

Hun ringte til nevøen sin, som kom til huset og gikk opp for å inspisere loftet en gang til.

Helt innerst i loftetasjen, inni en oppvarmingsinnstallasjon, fant nevøen en mann som lå og sov under noen gamle kåper.

Nevøen oppdaget også at mannen hadde vært i stand til å se ned på «Tracy» gjennom et ventilasjonsrør.

- Jeg ble sjokkert. Verken mine barn eller jeg får sove om natten etter dette, sier hun..

Uten å forklare seg kom han ned fra loftet, smilte til Tracy uten å si noe, før han forlot huset som om ingenting hadde skjedd. Mannen er fremdeles på frifot.

Her er noen andre spesielle saker:

Avføring og urin i kopper
Det forsmådde eks-kjæresten hadde tydelig bodd på loftet en stund. Hvor lenge vites ikke, men det kan ikke ha vært mer enn to uker, ettersom det var da han slapp ut av fengsel.

Rett ved siden av den improviserte sengen fant nevøen kopper med avføring og urin, som forklarer hvordan han har greid å oppholde seg her uten å gå opp og ned trappen for å gå på toalettet.

Det store spørsmålet for familien er imidlertid hvordan mannen har kommet seg inn på loftet i utgangspunktet, uten å bli oppdaget av noen i familien. Den eneste inngangen til huset er i underetasjen. Svaret får de kanskje aldri.

«Tracy» har nå skiftet låser til huset sitt, men barna er fremdeles redde for å sove alene på rommene sine.

- Jeg vil at han skal arresteres for dette. Kanskje gjør han det samme mot noen andre, men de er kanskje ikke så heldige som vi var, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere