RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant igjen millioner - leverte knallresultat

Sist oppdatert:
Elektrokjeden Expert fant igjen 8 millioner kroner som hadde sneket seg vekk på en konti ingen visste om. På fredag leverte selskapet knallresultater
Expert la frem bedre tall enn ventet fredag. Mye av grunnen til det var 8 millioner kroner selskapet hadde glemt på en bortgjemt bankkonto.

Astrid Kårstad, finansdirektør i Expert, bekrefter historien ovenfor iMarkedet.

- Dette er knyttet til en såkalt konsernkonto der det har skjedd noe galt, sier hun til iMarkedet. Pengene hadde vært vekke fra selskapet siden 2001, og Kårstad sier til iMarkedet at pengene ikke dukket opp på kontoutskrifter fra banken.

Så siden 2001 har pengene kunne ligge i fred på en konsernkonto og akkumulere renter, for å bli funnet i tredjekvartal i år.

– Vi ser på dette som en kjedelig sak, og er de første til å beklage, sier Kårstad til iMarkedet.

Hun forsikrer at selskapet sammen med banken DnB NOR og revisorer har gjennomgått selskapets ulike kontoer med lupe for å finne noe som ikke er som det skal være.

Selskapet fikk et resultat før skatt på 62,2 millioner kroner i tredjekvartal, mot 22,4 millioner kroner samme kvartal i fjor. 8 millioner av overskuddet er altså å regne som en engangseffekt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere