RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant ikke grums under Almskog

Sist oppdatert:
Kværner-gransker Kåre Lilleholt skal ikke ha avdekket nye kritikkverdige forhold i den perioden Kværner var under ledelse av Kjell Almskog. Granskning er nå utvidet
Ifølge Dagens Næringsliv har utvalget satt ned i desember 2001 for å granske om det var gjort kritikkverdige forhold under tidligere konsernsjef Kjell Almskog, skal ikke ha gjort noen funn.

Utvalget ledes av jusprofessor Kåre Lilleholt ved Universitetet i Bergen, i tillegg er partner Tore J. Fjell i Hartmark Consultants og advokat Carl J. Hambro i firmaet Gram, Hambro & Garman med.

Lilleholt selv vil ikke kommentere hva utvalget har funnet overfor avisen.

Granskningperioden gjaldt opprinnelig fra juli 1998 og frem til Almskog gikk av, men utvalget skal ha ment at perioden var for snever og har utvidet granskning til også å gjelde perioden under Erik Tønseth. Tønseths kjøp av den britiske entreprenør-giganten Trafalgar House i 1996 har vært nøye undersøkt av utvalget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere