RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kim Andre Wilson (Privat)

Fant jernstang i brødet

Sist oppdatert:
Kveldsmaten ble ikke helt som Kim Andre Wilson hadde tenkt seg.

Klar for noen brødskiver fant Kim Andre Wilson en jernstang inn i brødet han hadde kjøpt på Kiwi i Stabekk i Bærum kommune.

En bit fra maskinen
- Jeg mistet matlysten, for å si det sånn. Det var ganske jævlig å finne noe sånt i et brød, sier Wilson til Nettavisen.

- At det går an, tenkte jeg. De oppdager jo alt mulig i vanlige sikkerhetskontroller, men en jernstang i et brød blir ikke kontrollert.

Wilson var onsdag innom bakeriet i Bærum og der fikk han, i tillegg til en beklagelse, høre at jernstangen stammer fra en maskin som drar brødet bortover på et samlebånd.

- Jeg ler jo bare av det hele nå, men det var ekkelt da jeg fant det.

Nulltoleranse
Brødet var av typen Norsk fjellbrød og kommer fra produsenten Bakers.

- Generelt skal ikke slike ting skje, og vi har en nulltoleranse for fremmedlegemer i produktene våre, sier pressekontakt Øystein Halvorsen i Bakers til Budstikka.

Han presiserer at Bakers opererer etter en veldig streng matsikkerhetsstandard, og at brødprodusenten sjelden opplever å få slike tilbakemeldinger.

Wilson innrømmer at han fortsatt er glad i bakervarer og håper han kanskje får noe ekstra av bakeriet etter denne ubehagelige overraskelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere