Gå til sidens hovedinnhold

Fant kanin under leting etter hund

Da han lette etter hunden Amy, fant nabo Jan Ketil Ursin en kanin ute i skogen.

LJAN: Jan Ketil Ursin familien Von der fehrs nabo, fant kanin i skogen samme kveld, som han hørte ulene fra den savnede hunden Amy.

– Jeg var på tur med hunden min, Balto, en schæfer. Det var han som ledet meg ned mot dit Amy ble funnet. På vei nedover mot ”Laksetrappa”, vanntunnelen, så jeg en hvit kanin. Balto løp etter den, jeg tenkte at nå er det kanskje slutten på kaninen, sier Jan Ketil Ursin.

De to familiene von der Fehr og Ursin, er samlet da Ursin forteller dette. De mener alle det er tilfeldig at dette skjedde på samme kveld, men det er like viktig at kaniner blir funnet.

– Jeg ble overrasket, fordi Balto kom bærende med kaninen i munnen i like god behold. Han la den foran meg. Deretter tok jeg den med hjem til familien von der Fehr. Her blir kaninen godt ivaretatt av sønnen Peder von der Fehr (15).

De håper at noen savner den, og vil komme for å hente den, sier Ursin.

Les også: Amy endelig gjenforent med familien

Da dittOslo var på besøk, var det flere enn bare familien von der Fehr, som ville ivareta kaninen. Hunden Amy, var særlig elskverdig mot den, hun stellet særdeles pent med den.

Amy er i følge familien von der Fehrs god kamerat med deres egen kanin. De leker sammen og Amy deler gjerne plass med den i hundekurven sin.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted