*Nettavisen* Nyheter.

Fant kjønnshår i sjokoladepuddingen

Fangevokteren gjorde en grusom oppdagelse da han skulle kose seg med et stykke sjokoladepudding. Og verre skulle det bli.

En av vaktene ved Townsville fengsel i Australia fant i forrige uke flere kjønnshår i sjokoladepuddingen som innsatte ved fengselet hadde laget til ham.

Da ledelsen ved fengselet undersøkte saken, fant de ut at episoden langt fra var unik. De innsatte i fengselet hadde over lengre tid moret seg med å tukle med fangevokternes mat.

Blant annet hadde de for å vane å både tisse og spytte på maten de lager til fangevokterne. Sjokoladepuddingen ble også servert på et fat som fangene jevnlig hadde gnidd penisene sine mot.

- Minst to voktere er blitt sykmeldt. De er psykisk syke ved tanken på hva som er skjedd med maten deres, sier fangevokternes talsmann Brian Newman til avisen The Courier-Mail.

Mange av fangevokterne har følt seg tvunget til å spise maten i kantina i frykt for at de skulle bli mistenkt for smugling av varer til de innsatte dersom de tok med seg mat utenfra.

Kjøkkentjeneste er en del av rehabiliteringsprogrammet som de mest veloppdragne og betrodde fangene ved fengselet går igjennom. Tre av dem fikk umiddelbart ”sparken” fra kjøkkentjenesten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.