RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant kjærligheten på TV

Sist oppdatert:
Realityserier har generert mangt et kjærestepar. Få oversikten her

(SIDE2:) Reality og romantikk går ofte hånd i hånd. For noen deltakere fører romantikken til langvarige forhold, for andre sprekker forholdet når de returnerer til hverdagen. Her hjemme har «Jakten på kjærligheten» så langt medført to giftemål og flere samboerskap.

Ser man til utlandet, er det mest aktuelle og umiddelbare realityparet puppemodellen Jordan og Peter Andre. De to møtte hverandre under realityserien «I'm a Celebrity - Get Me Out Of Here», og har en sønn sammen og et barn til på vei.

Mange BB-par
Her hjemme har Big Brother vært den største kilden til romantikk og kjæresteri hvis man ser bort fra programmer der målet er å finne seg en kjæreste.

Anette Young og Rodney Omdal Karlsen var de første til å ha sex i Big Brother-huset i 2001 (og de første til å ha sex på direktesendt, norsk fjernsyn). Forholdet tok slutt etter et par år.

Samme året ble også Anne Mona Hansen og Ramsey Suleiman tidenes første reality-ektepar. De giftet seg inne i BB-huset og er fremdeles gift.

Kortvarig lykke
Tredje runde med Big Brother var det bonden Halvor Kvikstad som kapret skjønnheten Henriette Kvalsund. Lykken varte i 10 måneder.

I 2005 gikk Gjøvik-jenta Britt Goodwin til topps i BB. Hun ble senere sammen med fjorårets BB-deltaker Samuel Aronsson. De to forlovet seg, men forholdet holdt bare ett år. Samme år ble også Elita Löfblad og Klas Lindgren kjærester.

2006-utgaven av BB førte også til mye romantikk. Jessica Lindgren forlovet seg med meddeltager Robin Persson inne i huset, foran hundretusener TV-seere. Men det endte ikke særlig bra og forlovelsen ble brutt da Robin forlot huset. De to dro senere på en mye omtalt barturné.

Jarle Pedersen og Cathrine Lund var begge med i første utgave av «Farmen». Først en stund etter at programmet ble ferdig ble det klart at de to var et par.

Forrige Idol-runde førte til at Oda Evjen Gjøvåg og Jonas Thomassen ble kjærester. De er fortsatt sammen

Bill.mrk Bryllup
Bente Hafslund (26) sa ja til Kenneth Forsberg (31) i TV3s realityserie «Bill.Mrk. Bryllup». Det tok raskt slutt. Bedre gikk det ikke med hennes etterfølger, Ann-Kristin Gresby. Hun og sin utkårede Alexander Kongshaug fortsatte å være kjærester noen uker etter at innspillingen av «Bill.mrk. bryllup» var over, men noe giftermål ble det ikke.

Også i «Ungkaren» er hele konseptet lagt opp til at det faktisk skal bli ett par av programmet. I den norsk-svenske utgaven som ble sendt på TVNorge i 2003 fridde Max Marius Almaas til slutt til Marie Ljung. Det hele viste seg at superungkaren hadde kjæreste da programmet begynte.

Ungkarskvinnen Janniche Adolfsen valgte Marius Heyerdal. Men også der brast lykken.

Trista og Ryan
Ser man til USA og samme program, finner man nok av eksempler. Trista Rehn holder fremdeles sammen med frieren hun fant i tv-programmet. Hun giftet seg med brannmannen Ryan Sutter i et tv- overført millionbryllup i 2003. Også ungkarskvinnen Meredith og hennes Ian har holdt sammen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere