RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant knappenåler i melken

Foto: Foto: Privat/Firda (Foto: Privat/Firda)
Sist oppdatert:
Lørdagsgrøten kunne blitt en katastrofe for Atløy-familien.

På mystisk vis hadde fem knappenåler lurt seg inn i melkekartongen til Tine H-melk. Nålene var både store og av hardt metall, men heldigvis ble ingen skadet, skriver Firda.no.

Den smått uheldige eieren av melken var Astrid Leirvåg (73) fra Atløy. Hun sto og skylte melkekartongen da mannen hennes kom med den overraskende oppdagelsen.

– Melka kjøpte vi på den lokale Joker-butikken sist helg. Lørdag laget jeg grøt, og etter at jeg hadde hatt en kartong med H-melk oppi grøten, skylte jeg kartongen. I oppvaskkummen sto det noen krus, og det var da mannen min skulle vaske opp at han fant knappenålene, forteller Leirvåg.

Det er allerede bekreftet at melken ble produsert på Byrkjelo og en analyse av hvordan knappenålene har havnet i melken er planlagt. Mediekontakt for Tine Vest, Olav Håland, forsikrer at de tar saken på alvor.

- Vi vil gjøre alt som er i vår makt for å finne ut hva som har skjedd. Det er i vår interesse å finne ut av dette, sier Håland til avisen.

Les mer om saken hos Firda.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere