Gå til sidens hovedinnhold

Fant kvinne i huset da de kom hjem fra påskeferie

Da tre studenter kom hjem fra påskeferie mandag, lå en kvinne og sov i leiligheten deres.

Bergensavisen: Nei, dette er ikke historien om Gullhår, men historien er ikke så langt unna. Kvinnen i 50-årene har bodd i studentenes hjem på Nordnes mens de har vært på påskeferie.

Da de kom hjem mandag kveld fant de henne sovende i huset. Politiet ble naturlig nok tilkalt og kvinnen vekket, skriver BA.no.

– Hun hadde pakket en bag med noen ting og hadde skoene til en av oss på seg. En del ting er forsvunnet fra leiligheten, men det meste er sannsynligvis i denne bagen, får BA opplyst av kjæresten til en av studentene.

FANT EN KOFFERT PÅ GATEN
Den litt uvanlige påskehistorien startet tidligere i dag for politiets del.

– Det startet med at vi fant en koffert på utsiden av huset i formiddag, men da visste vi ikke at det var noen inne i huset som eide denne, sier leder for politiets operasjonssentral i Hordaland, Terje Magnussen, til BA.

Kofferten som ikke hadde noen eier, sto i gaten i Lille Markeveien. Den ble fjernet som hittegods.

– I kveld har det vist seg at koffertens eier stadig oppholdt seg på stedet, sier Magnussen.

Tre studenter kom nemlig hjem fra påskeferie. Inne i huset i den idylliske gaten på Nordnes i Bergen sentrum fant de en kvinne i 50-årene. Hvor lenge hun har bodd der, er uvisst.

FIKK IKKE FYR AV POLITIET
Det var studentene selv som meldte fra om den uvedkommende kvinnen i huset. Da BA var på stedet, hadde politiet fullt hyre med å få kvinnen til å ta av seg skoene til en av dem som bor i huset. Kvinnen insiterte så på å få ta seg en røyk før hun ble med til kammeret, men politiet nektet å gi henne fyr.

– Vi har tatt hånd om henne nå, forsikrer Magnussen.

– Hun er godt kjent av oss fra før, legger han til.

FLERE INNBRUDD
– Er det mange som har kommet hjem til innbrudd i dag?

– Det har vært en del, men ingen historier som denne. Dette er nokså spesielt, sier Magnussen.

– Vi har vært på noen åsteder i hus og hytter og leiligheter. Vi har ikke oversikt over hvor mange og har ikke oversikt over hva som er borttatt ennå.

Les flere saker fra Bergensavisen

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut