RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant mark i ølen

Hild Dagslott Dypvik fikk seg en overraskelse da hun skulle kose seg med en boks øl i varmen.
Hild Dagslott Dypvik fikk seg en overraskelse da hun skulle kose seg med en boks øl i varmen. (Brønnøysund Avis)
Sist oppdatert:
Hild Dagslott Dypvik fikk seg litt av en overraskelse da hun åpnet ølboksen.

- Vi var en gjeng som skulle ta oss en boks øl i varmen. Jeg er egentlig ikke så glad i øl, men hadde lyst til å prøve en boks med det svenske ølet Mariestad, som noen hadde tatt med, sier Dypvik til Brønnøysunds Avis, hvor hun selv jobber som journalist.  

Ølen smakte godt, helt til siste slurk. Da oppdaget hun med forskrekkelse at det lå en meitemark på 3-4 centimeter i boksen.

- Da jeg skulle tømme i meg siste slurken fikk jeg noe i munnen. Det kjentes ut som et hårstrå, men det var liksom for tykt. Det kjentes ut som om det beveget på seg. Jeg fikk etter hvert tak i ene enden på dette og begynte å dra den ut av munnen, det kjentes ut som om jeg dro i en evighet, sier Dypvik til avisen.

Hun forteller at hun ikke har vært i kontakt med stedet der ølet stammer fra.

-Nei, ølet ble kjøpt i Sverige og noen spanderte denne på meg. Derfor har jeg ikke forfulgt saken, sier hun til Nettavisen.

- Men herregud, det var en skrekkelig opplevelse som sitter i kroppen. Jeg håper det var et engangstilfelle, for slike ting skal ikke ligge i en ølboks, sier hun til Nettavisen.

Les hele saken i Brønnøysunds Avis

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere