Fant metamfetamin verdt 40.000 dollar i legoboks

FANT METAFETAMIN: Bulloch County Sheriff's Office i Georgia i USA forteller at det ble funnet metamfetamin i lego.

FANT METAFETAMIN: Bulloch County Sheriff's Office i Georgia i USA forteller at det ble funnet metamfetamin i lego. Foto: Bulloch County Sheriff's Office

Tre kvinner var i en bruktbutikk og kjøpte en boks med det de trodde var lego. Det viste seg å være noe helt annet.

09.05.19 10:19

Kvinnene, som kommer fra Georgia i USA, kjøpte en boks med det de trodde var lego da de var på shopping i Charleston i Sør-Carolina. Legoboksen ble gitt til et barn, og kvinnene fikk seg litt av en overraskelse da de oppdaget at det befant seg metamfetamin i boksen.

Det narkotiske stoffet viste seg å være verdt hele 40.000 amerikanske dollar, eller over 350.000 norske kroner. Det skriver CNN.

Politietterforsker hos Bulloch County Sheriff's Office i Georgia, Jim Riggs, sier til avisen Statesboro Herald at kvinnene kjørte hjem fra Sør-Carolina til Statesboro i Georgia med boksen de trodde var barneleker.

Politietterforskeren sier at kvinnene ble veldig skuffet, og leverte inn pakken til Bulloch County Sheriff's Office. Politiet etterforsket saken, og konkluderte med at det smuglede narkotiske stoffet trolig hadde blitt sendt til feil adresse.

Til Statesboro Herald forteller Riggs at narkotikahandlere ofte sender pakker ulovlig til tomme eller forlatte adresser, og håper å få noen til å plukke dem opp. Den amerikanske posttjenesten vil som regel ikke levere pakker til ubebodde adresser, og sender dem derfor tilbake til postkontoret for å beholde dem der.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.