*Nettavisen* Nyheter.

Fant narrebombe etter knivstikking

Politiets bombegruppe rykket ut til Stord fredag morgen, men «bomben» inneholdt ikke sprengstoff.

22.03.13 07:46

To personer er pågrepet etter å ha knivstukket en mann på Stord torsdag kveld. Politiet sikret det man fryktet var en hjemmelaget bombe på stedet.

Like etter klokka 07 fredag ble det avklart at det hele var en narrebombe og at den ikke inneholdt sprengstoff, melder NRK Hordaland.

Ved 22.30-tiden torsdag kveld fikk Haugaland og Sunnhordland politidistrikt melding om en alvorlig skadd mann som hadde tatt seg fram til drosjehytta i Leirvik sentrum på Stord. melder NTB.

Mannen blødde kraftig, og det viste seg at han hadde blitt knivstukket. Han ble først sendt til Stord sykehus, før han ble sendt videre til Haukeland sykehus Bergen.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

Bevæpnet politi rykket ut med hundepatruljer på jakt etter gjerningsmennene og fulgte spor til en leilighet i nærheten av Leirvik sentrum, hvor en mann og en kvinne ble pågrepet.

Politiet fant det man trodde var en hjemmelaget bombe ved leiligheten. Den ble sikret mens bombegruppen i Oslo politidistrikt ble varslet. Fredag morgen var bombegruppen på plass ved leiligheten.

Klokka 07 ble aksjonen avsluttet, og operasjonsleder Nils Blikra kunne opplyse til NRK at det man først trodde var en bombe laget av fyrverkeri, var en narrebombe som ikke inneholdt sprengstoff.

De to pågrepne kjenner offeret fra tidligere, og alle tre er kjenninger av politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag