RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant sunket seilbåt

Foto: Arne Ellingsen
Sist oppdatert:
En mystisk gammel seilbåt ble funnet under vann i Puddefjorden, ti meter fra land.

Bare mastene på den vel 100 år gamle 50 fots seilbåten stikker opp over vannflaten. Ingen mennesker er ombord.

Politiet i Bergen fikk melding om det mystiske båthavariet klokken 11.00 lørdag av forbipasserende. Da politiet rykket ut til kaiområdet på Møhlenpris kunne de ganske riktig observere tuppene av masten til seilbåten ti meter fra land, utenfor kaien ved tidligere Mjellem og Karlsen verft. Området, som eies av Rieber Eiendom, er nå sperret av for publikum.

- Det er trolig en seilbåt som kommet løs fra fortøyningen ved kaien der. Båten kan ha ligget der i dagesvis, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Konrad Grindeland til iBergen.no.

Men ifølge vitner iBergen.no har snakket med, lå båten trygt fortøyd ved kaien fredag kveld. Det er usikkert om båten er utsatt for hærverk.

Ingen vet hvem som eier seilbåten og politiet arbeider nå med å finne noen som kan vite hvem eieren er. Det skal ikke ha vært meldt om båthavari i Puddefjorden de siste dagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere