Gå til sidens hovedinnhold

Fant ut at ektemannen egentlig var faren

En 60 år gammel kvinne oppdaget den grusomme sannheten etter ektemannens død.

(SIDE2): Amerikanske Valerie Spruill (60) fra Ohio fant til sin store forskrekkelse ut sannheten om sin ektemann Percy gjennom en DNA-test.

Mannen hun hadde elsket og vært gift med i flere år viste seg å være hennes far.

I uvissheten
Valerie ble tatt hånd om av sine besteforeldrene på morens side fra hun var bare tre måneder gammel. Moren hennes Christine var ifølge Daily Mail en av «nattens kvinner», og skal ha fått barn med Valeries far da han var bare 15 år gammel. Hvor mange barn de faktisk fikk er usikkert - men Valerie har i alle fall seks brødre.

Besteforeldrene holdt den unge jenta i uvisshet om sine ekte foreldre hele barndommen. Da hennes virkelig mor kom på besøk, fortalte de henne bare at hun var en venn av familien, men da hun var ni år gammel fant hun ut at Christine var moren. For en knust Valerie falt verden sammen, og hun forsto at livet hennes var basert på en løgn. Det viste seg at han hun alltid hadde trodd var faren - faktisk var bestefaren. I 1984 døde moren hennes.

Men familien fortalte aldri hvem hennes virkelig far var.

Har barn
Så møtte Valerie Percy, de to forelsket seg og giftet seg senere. Paret fikk tre barn sammen, og har i alt åtte barnebarn.

Han døde i 1998, bare 60 år gammel, og selv før den tid hadde Valerie hørt bisarre rykter om forholdet deres. Men først etter ektemannens død ble hun overbevist at en onkel om å ta en DNA-test. Det traumatiske resultatet fikk store fysiske og psykiske konsekvenser for den nå pensjonerte kvinnen.

Hun forteller ifølge avisen at hun har en følelse av at Percy visste at hun var hans datter - men at han aldri turte fortelle henne det.

Valerie har valgt å stå fram i håp om å finne søsknene sine, og si at deres biologiske mor elsket dem høyt nok til å gi dem bort og la dem få en normal og god oppvekst.

Les hele historien på Akron Beaccon Journal.

Mer fra Nettavisen:

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto