*Nettavisen* Nyheter.

Fantaserer om sex med venner

En ny sexundersøkelse avslører britenes sexfantasier.

(SIDE2:) Tror du at din kjære bare tenker på deg når dere har sex?

Skal vi tro en ny sexundersøkelse, tar du helt feil.

Stor undersøkelse
Det er forfatter Brett Kahr som har gjennomført den omfattende undersøkelsen. Den viser at partneren din ikke alltid tenker på deg når dere har sex.

Undersøkelsen presenteres i boken «Sex and the Psyche». Kahr har intervjuet 19 000 briter om deres sexfantasier, skriver Expressen.

Tenker på andre
Hele 96 prosent av mennene og 90 prosent av kvinnene har hatt fantasier om andre enn partneren sin. Disse fantasiene handler ofte om noen man kjenner.

Mer enn halvparten, 58 prosent, sier at de fantaserer om sex med partneren sin.

Like mange av mennene fantaserer om å ha sex med to kvinner om gangen, mens bare 28 prosent av kvinnene drømmer om to menn på en gang.

Mange fantasier
25 prosent drømmer om å ha sex med noen av samme kjønn. 32 prosent fantaserer om sex med en venn, mens 23 prosent fantaserer om en venns partner.

39 prosent skulle gjerne hatt sex med en kollega, 37 prosent med en fremmed og 15 prosent med en mann og en kvinne samtidig.

30 prosent sier at de har masochistiske fantasier og 20 prosent drømmer om å delta i en orgie, skriver The Observer.

Robbie og Kylie
Robbie Williams er den mannelige kjendisen britene drømmer mest om. Blant kvinnelige kjendiser er Kylie Minogue mest populær. Når det gjelder homofile menn, fantaserer de oftest om David Beckham, skriver The Independent.

Noen drømmer dessuten om å vise seg frem: 19 prosent vil at noen skal se på dem mens de har sex, mens 5 prosent drømmer om å strippe offentlig.

Det er bare et fåtall som aldri har fantasier om sex: 16 prosent av kvinnene og fire prosent av mennene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag