RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantastisk bra underholdning

Sist oppdatert:
Tegneseriespillet «XIII» er sluppet til mobilen, og det blir knapt bedre enn dette.

«Splinter Cell - Pandora Tomorrow» og «Prince of Persia - The Sands of Time» er premiumspill fra utvikleren Gameloft. Når har de sluppet enda en populær tittel til mobilen, tegneseriespillet «XIII».

Der hvor både «Splinter Cell» og «Prince of Percia» mangler «hardcore» action, leverer «XIII» alt hva skyteglade mobilfantaster måtte begjære.

Forløpig finnes spillet kun til storselgeren Nokia 3510i, men grafikken til et tegneseriespill er som skapt til mobiltelefonens begrensede dårlige skjerm, og «XIII» imponerer faktisk på grafikksiden.

Men det er pang, pang, pang som utgjør 90 prosent av «XIII». Fra første scene må du skyte deg gjennom horder av like skyteglade motstandere. Din erkefiende La Mangouste må drepe deg for enhver pris, og det hjelper ikke at du blir arrestert for mordet på den amerikanske presidenten heller.

Det tar ikke lange tiden før du får nye våpen dukker opp, og det er enkelt å bytte mellom dem. Du kan hoppe, krype, skli og dukke, men først og fremst: La blyet hagle.

Historien er den samme som i originalspillet basert på den franske tegneserien med samme navn. Du er agent XIII (nr 13), du våkner på stranden med fullstendig hukommelsestap go du jakter på hemmeligheten bak deg selv.

Gameloft har laget nok en suksess, bare å kjøpe.

Spillet er lastet ned fra www.gameloft.com og testet på en Nokia 3510i.

Annonse:
Du finner alle javaspillene du trenger på www.micromania.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere