RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantastisk sex - året rundt

Sist oppdatert:
Det er ikke bare sommeren som gjør oss hete – her får du sexideer nok til et helt år. Skriv ut tipsene og kryss av etter hvert som dere kommer til en ny årstid.

(Av: Lonni Lynge/web@womanweb.no )

VÅR:

HYTTESEX

Det er deilig å komme seg litt bort, så prøv å få lånt dere en hytte i et par dager. Gi ham en deilig kroppsmassasje -og det er ikke nå du skal leke profesjonell idrettsmassør og gjøre kål på samtlige muskelknuter i ryggen hans. Sensuell massasje handler om rolige, myke strøk som får ham til å slappe av. La hendene dine gli over alle hans erogene soner, bortsett fra de edlere deler. Det går garantert ikke lang tid før han ikke klarer å holde hendene for seg selv.

MELLOM DYR OG TRÆR

En skogtur er alltid koselig, så pakk piknik-kurven og ta med deg kjæresten ut i det grønne. Finn et hyggelig sted å spise maten deres. Ta med et stort tykt teppe i tilfelle dere skulle få lyst til å gjøre Mikkel Rev flau etterpå. Å være ett med naturen får plutselig en helt ny betydning. Fins det noe deiligere enn å ha sex under trekronene mens småfuglene kvitrer rundt dere? Pass på å legge teppet langt unna nærmeste maurtue ...

SOMMER:

HØYE BØLGER

Sommertid er badetid. Dra på strandtur med kjæresten din, og kast dere rundt i vannet som lekne delfiner. Hvis vannet ikke er for kaldt og det ikke er for mye tang, for mye folk eller for mange steiner på bunnen, er det et supert sted for forspill. Dere kan hisse hverandre opp og onanere hverandre under vann, mens dere har verdens mest uskyldige ansiktsuttrykk til ære for eventuelle tilskuere på land.

ROCK’N’ROLL!

Sommeren er høytid for festivaler og hva er vel mer opplagt enn å ta telt og kjæreste under armen og dra avsted til musikk, øl og sex i strie strømmer? Det er alltid en helt spesiell stemning på festivaler som gjør folk glade, festlige og kåte. Dere kan ha sex i teltet, på teltplassen, i fellesdusjen, blant kratt og busk og mens de største stjernene spiller yndlingssangene deres fra scenen. Slå dere løs og lev livet som de gjorde på det ville 60-tallet. På festival er alt lov (eller i hvert fall nesten)...

HØST:

PÅ BAKERSTE RAD

Du har med vold og makt fått dratt med deg din elskede for å se den nye filmen med Orlando Bloom, og du har allerede hatt de første fantasiene om deg og Hr. Bloom i intens lakenkamp med ikke noe annet enn deres nakne hud som skjold. Du er faktisk blitt litt varm i trusa, så hvorfor ikke la opphisselsen komme kjæresten din til gode? Han sitter jo rett ved siden av. Legg jakkene over fanget slik at ingen kan se hva som skjer nedentil, og så er det bare å slippe fantasien løs. Du kan være sikker på at du aldri vil få problemer med å få med deg kjæresten på hardcore jentefilm igjen.

SEX PÅ OVERTID

Har du noensinne fantasert om å ha sex på skrivebordet til sjefen? Fantasien kan lett bli til virkelighet. Jobb overtid en dag, og håp at alle andre drar tidligere hjem. Avtal med kjæresten din at han skal komme og hente deg, og når han likevel er der, kan du jo gi ham en liten omvisning på arbeidsplassen. Her er det virkelig viktig at du på forhånd har funnet ut hvor eventuelle overvåkningskameraer er satt opp, slik at Big Brother ikke plutselig blir tredje part i akten. Som en bonus kan du i framtiden bare smile søtt og tenke, ”ha, min nakne rumpe har vært på ditt skrivebord” hver gang sjefen brisker seg.

VINTER:

TRADISJON MED VRI

Gjør desember litt morsommere! Den gamle tradisjonen med et uskyldig kyss når man står under mistelteinen er for besteforeldre. Piff opp den eldgamle skikken og gi ny mening til kvisten med de rare bærene. Dere kan for eksempel avtale at dere ”har” mistelteinen en uke hver av gangen. Når den personen som har mistelteinen står under den, skal det knulles. Personen med kvisten bestemmer alltid hvordan, hvor og hvor ofte. “Olaf, æ står under misteltein’!”

SHOPPINGSEX

Menn og shopping passer like dårlig sammen som flotte frisyrer og regnvær, men kanskje du kan lokke ham med deg dersom du frister med litt prøveromsaction. Bare husk å sjekke om det lov med mer enn en person i prøverommet! Det ville vært pinlig hvis ekspeditøren kom og kastet dere ut midt i... ja, hva dere nå holdt på med! Etter en sånn omgang sleper han mer enn gjerne handleposene dine videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere