RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BB Thor
BB Thor

Får bare kjeft

Sist oppdatert:
Torget Music Pub slipper unna med kjeft etter at to 14-åringer fikk alkohol under et strippeshow med BB-Thor på puben. Politiet har henlagt saken.

Jentene var leid inn for å delta i strippeshowet, og stilte i korsett og lakk på scenen sammen med reality-stjernen. Før showet fikk de tilgang til diverse alkoholholdige drikkevarer som var satt fram på bakrommet. De to 14-åringene skal ha fått smake av glasset til en av deltakerne i showet, ifølge Bergensavisen.

Til politiet har jentene fortalt at de fikk beskjed om å ikke ta alkohol med seg ut fra bakrommet, ettersom de var så unge. Arrangørene trodde jentene var 17 år, etter at de hadde løyet på alderen. Forholdet ble anmeldt til politiet av jentenes foreldre

Men Torget Music Pub avviste påstanden fra jentene. Ifølge pub-ledelsen var det vakter på bakrommet som passet på at mindreårige ikke kunne forsyne seg av alkoholen. Dermed ble det påstand mot påstand og politiet valgte å henlegge saken. Det gjorde også Bergen kommune.

Byrådet vurderte å trekke skjenkebevillingen til puben i 14 dager, men på bakgrunn av opplysningene i saken og politiets henleggelse, anbefaler byrådsleder Monica Mæland i stedet at utestedet skal slippe unna med refs.

- Byrådslederen vil likevel peke på at det er en meget tvilsom praksis at drikkevarer settes ut på bakrommet slik at engasjert artister og andre kan forsyne seg med alkohol, spesielt er dette klanderverdig der noen av de tilstedeværende er under 18 år, skriver byrådsleder Monica Mæland i sakspapirene til byrådet.

Byrådet vurderer saken onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere