Gå til sidens hovedinnhold

Far drept og barna skadet

Faren døde og de tre barna ble skadd i en kollisjon mot et vogntog på Eina torsdag kveld.

(OPPLAND ARBEIDERBLAD): Faren som var sjåfør av personbilen var ved 21-tiden i går kveld fortsatt karakterisert som kritisk skadet. Sjåføren ble sittende fastklemt i bilen etter kollisjonen. Han og de tre barna, ble alle kjørt til Gjøvik sykehus. Faren ble videresendt til Ullevål sykehus i Oslo senere på kvelden.

Farens skader ble torsdag kveld karakterisert som kritiske. Fredag morgen opplyste Vestoppland politidistrikt at mannen fra Vestre Toten døde på sykehus av skadene.

Ett av barna ble påført skader som tidlig ble oppfattet som kritiske. Dette barnet og de to andre barna som fikk lettere skader, er innlagt på sykehuset i Gjøvik.

Møteulykke
Ulykken skjedde litt før klokken 18.30 torsdag. Personbilen var på vei nordover da den kolliderte med et vogntog. Dette skjedde like ved avkjøringen til Mjørlund langs Riksveg 4.

Føreren av vogntoget ble også kjørt til sykehuset for en sjekk. Men han hadde ingen synlige skader, opplyser politiet.

Det var vanskelige kjøreforhold med noe snø i vegbanen.

Stor utrykning
En rekke utrykningskjøretøyer ble sendt til ulykkesstedet da meldingen kom klokken 18.27.

Fire ambulanser var på plass, samt brannvesen og politi. Luftambulanse ble vurdert tilkalt, men ble ikke brukt fordi værforholdene ikke tillot det.

Ulykken flørte til lange køer på begge sider av ulykkesstedet. Riksveien var stengt i lang tid. Traileren som hadde last med materialer, vil bli berget natt til fredag, meldte politiet i går kveld klokken 21.

Les flere saker hos OA.no

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen