RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får eksperimentere

Sist oppdatert:
Ole Andre Sivertsen er med i søndagens Klisterhjerne. Denne gang har han med seg både snurrebass og sykkelhjul i studio for å vise eksempel når elevene skal opp i temaet «Luft under vingene».

Søndag får elevene spørsmål blant annet fra temaet «kolonier», og da passer det bra at det er den bereiste professoren og Klisterhjerne-eksperten Øystein Kock Johansen som stiller elevene spørsmål og vurderer svarene.

Snurrebass og sykkelhjul

Ole Andre Sivertsen er også en ekspert som er flittig brukt i Klisterhjerne. Denne gangen har han med seg både snurrebass og sykkelhjul i studio for å vise eksempel når elevene skal opp i temaet «Luft under vingene».

Søndagens gjeste-ekspert er Sarah Natasha Melbye. Sarah er overlærer ved monitortavlen når elevene skal svare på spørsmål om internasjonalt samarbeid. Sarah har erfaring fra Plan sine innsamlingsaksjoner på TV 2 og har dermed deltatt i internasjonalt samarbeid. Når Arne Hjeltnes spør om hun var flink på skolen svarer hun:

- Jeg var nok litt vanskelig og stilte vanskelige spørsmål jeg forlangte å få svar på. Engelsk og norsk var fagene jeg likte best for da fikk jeg skrive, blant annet historier. Å skrive likte jeg veldig godt på skolen.

Kveldens elever

Alexandra Salfatte Larsen (12 år) går på Ny Krohnborg skole i Bergen. Alexandra er halvt chilensk, hun snakker både norsk og spansk, er opptatt av sang og musikk og synger på den lokale musikkskolen. På skolen er det samfunnsfag som er favorittfaget - som særemne i Klisterhjerne har hun valgt «Jeanne d`Arc».

Randi Synnøve Liodden (15år) går på Bekkestua skole i Bærum. Hun er en aktiv svømmer og synger i kor. Språk og samfunnsfag er favorittfagene på skolen. Som særemne har Randi valgt «norske konger».

Søndagens eldste elev er Kristian Blixhavn Jakobsen fra Haugesund. Kristian går på Skeisvang videregående skole, og på fritiden er det bilen og kameratene som får mest oppmerksomhet. På skolen liker han best kantinen og samfunnsfag og som særemne har han valgt «lov og rett i Norge».

På TV 2 søndag 31. oktober 2004 kl. 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere