*Nettavisen* Nyheter.

Får feste med Snoop Dogg

I mars skal Christine på fest med Snoop Dogg for å finne ut om det er noe for andre nordmenn.

(iBergen.no) I januar ba den nye opplevelses- og reisearrangøren GO om hjelp. Selskapet trengte 200 testpiloter for å teste sitt nye opplevelsestilbud som legges ut for salg i mai. Hele 20 500 nordmenn deltok i konkurransen om blant annet spesialcruise i Karibia, Robinson-opplevelse på Filippinene, Shopping-hopping i London og Paris og eksklusivt møte med artisten Snoop Dogg.

Skal møte rapp-konge
En av de heldige vinnerne er Christine Gulla fra Bergen. Hun hadde håpet på en rundreise i Egypt, men må «ta til takke med» en tur til Oslo for å å feste med Snoop Dogg 12.mars i Oslo Spectrum.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

- Det gleder jeg meg selvsagt til. Vi skal på forspilel, og nachspiel med Snoop Dogg og så skal vi selvsagt på konserten også, sier Christine som får både flyrteise og hotellopphold dekket av den nye reisearrangøren.

Som testpilot må Christine regne med å bli brukt i promoteringen for det nye selskapet, men det gjør henne ingenting.

- De skal sikkert ta litt bilder underveis og så skal vi evaluere turen etterpå og svare på noen spørsmål, forteller Christine til iBergen.no.

En annnen bergenser som ble plukket ut er Birgitte Brevik. Hun kan gjøre seg klar for en uke på idylliske Filippinene. Her vil hun mellom annet få føle på kroppen hvordan det er å leve som en «ekte Robinson» på øya hvor TV-serien ble spilt inn.

Reitan og SAS
- De skal reise, teste, smake og observere - og i etterkant rapportere til oss. Rollen som testpilot krever derfor både et oppmerksomt blikk og en evne til å formidle inntrykk og opplevelser, sier Morten Torp, administrerende direktør i GO.

GO er en nyskaping i reiselivsbransjen. Initiativtakerne er Reitan gruppen og SAS, og målet er å bli en sterk leverandør av opplevelsesreiser i hele Skandinavia. Selskapet begynner i Norge, men vil snart ekspandere til Sverige og Danmark. For å forsikre seg om at de kan levere en helt ny standard for opplevelser, har de valgt ut testpiloter fra hele landet og i ulike aldre.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.