Gå til sidens hovedinnhold

Får halv million fra bydelen

Bydel Ullern bidrar med 500 000 kroner til undervarme på ny kunstgressbane, men Ullern IF trenger mer pengestøtte fra nærmiljøet.

ULLERN: – Fotball favner mange og bredt. Bydelen vil hjelpe til slik at det kan bli en helårsbane her, sier leder av bydelsutvalget i Bydel Ullern, Carl Oscar Pedersen (H).

Bystyret har bevilget penger til ny kunstgressmatte. Ullern idrettsforening vil at dette skal bli et helårstilbud til de mer enn 1000 aktive medlemmene i fotballgruppa. Da må det undervarme til, som er budsjettert til cirka 3 millioner kroner. Klubben har en egenkapital på en million kroner.

LES OGSÅ: Kunstgress på budsjettet i rådhuset

Forebyggende

– Vårt bidrag vil hjelpe til å få fortgang i prosessen. Vi ser på dette som en viktig del av et forebyggende arbeid mot rus. Som mange er kjent med sliter mange ungdommer i bydelen med rusproblemer. Idrett som favner mange unge mennesker har alltid vært viktig og riktig å støtte i en bydel som ikke har altfor mange tilbud, sier Pedersen.

– Lysår fremover

Trenerne Alexander Bendiksen og Ole Johan Aas i Ullern fotball vet å sette pris på bydelens bidrag.

– Vi er selvfølgelig superfornøyde. Det er et fantastisk bidrag mot realisering av undervarme på den nye banen, sier Bendiksen.

– Å få helårsbane her vil bringe klubben lysår fremover. I dag må vi leie baner til store summer i vintersesongen for å få noe tilbud til spillerne, sier Aas.

Andelslag

Ullern fotball har satt i gang kronerulling gjennom å selge andeler til banen som skal stå ferdig innen 15. oktober.

– Vi trenger rask støtte fra privatpersoner og næringsliv, hvor vi selger andeler til privatpersoner for 500 kroner og for 2 500 kroner til bedrifter. Hittil har vi fått inn 80 000 kroner, sier Bendiksen.

Mer om dette på prosjekt-helaarsbane.no

LES OGSÅ:

Ullernbanen skal videreføres

Ullernbanen reddet i siste øyeblikk

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping