RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får han Carmen Electra til sengs?

Sist oppdatert:
Det neste «Larry»-spillet er stappet med kjendiser.

(Spillmagasinet): Den notoriske skjørtejegeren Larry er tilbake i et nytt spill med «glitter, glamor og smellvakre kvinner», ifølge utgiveren Sierra Entertainment.

I likhet med det forrige «Larry»-spillet, er det ikke Larry selv, men nevøen Larry Loveage som har hovedrollen. Og denne gangen skal han til Hollywood for å hjelpe onkelen sin i filmstudioet hans.

Alt ligger dermed til rette for et kjendisgalleri vi ikke har sett maken til i et spill tidligere.

- Tro mot stilen vil «Leisure Suit Larry Box Office Bust» inneholde barnlig humor og smellvakre babes takket være talentene til tekstforfatter Allen Covert og et stjernelag av skuespillere, heter det i pressemeldingen.

På rollelisten finner vi blant andre Jay Mohr (Last Comic Standing), Dave Attell (Insomniac), Shannon Elizabeth (American Pie), Carmen Electra (Starsky and Hutch), Artie Lange (Mad TV), Patrick Warburton (Family Guy), Jeffrey Tambor (Arrested Development), Nikki Cox (Las Vegas), Peter Graves (Mission Impossible) og Jane Lynch (The 40 Year Old Virgin),

Josh Keaton (The Spectacular Spider-Man) har stemmen til Larry Loveage.

Igjen blir «Larry»-spillet en miks av utforskning, plattformspill, racing og oppgaveløsing. I tillegg skal spillet ha en egen regissørmodus hvor en kan lage en egen film om Larry, uten at dette er forklart nærmere.

«Leisure Suit Larry Box Office Bust» utvikles av Studio 17 som er mest kjent for «Worms»-serien og «Lemmings». Skaperen av de opprinnelige «Larry»-spillene er ikke involvert i dette prosjektet.

Spillet slippes til pc, PS3 og Xbox 360 i løpet av høsten 2008.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere