RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får ikke feste i London

Sist oppdatert:
Kronprinsesse Mette-Marit sykmeldt i to nye uker av legen.

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit er fortsatt ikke friskmeldt, etter at hun pådro seg en lettere hjernerystelse da hun falt under et besøk i Ukraina 20. oktober.

«Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen har fått råd av sin lege om å ta det med ro i ytterligere to uker. Dette medfører at Kronprinsessen ikke vil ha noe offisielt program i denne perioden», melder kongehuset.no.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Får ikke feire
Kronprinsessen, som sykmeldes i ytterligere 14 dager, får derfor ikke med seg feiringen av prins Charles sin 60-årsdag i neste uke.

Det blir derfor dronning Sonja og kronprins Haakon som blir med på feiringen i London, da også Kong Harald ikke kan delta.

Utsette gjestebud
Kronprinsparet må også utsette sitt årlige gjestebud på Skaugum. Det var planlagt at dette skulle holdes 13. november, men dette er ifølge NTB, nå utsatt til 1. desember.

Studier som planlagt
Mette-Marit skal også starte deltidsstudier på Handelshøyskolen BI 24. november, men opplyses ikke om endringer i de planlagte studiene.

På BI vil hun følge første del av studieprogrammet «Ledelse; makt og mening».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere