RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: HO (Reuters)

Får ikke kontakte kona

Sist oppdatert:
..selv om hun vil det selv.

(SIDE2): Sheens kone, Brooke Mueller, vil at retten skal oppheve besøksforbudet Sheen fikk etter at han skal ha truet henne med en kniv første juledag.

Vil redde ekteskapet
Mueller vil ha kontakt med Sheen så de kan jobbe med ekteskapet og har ansatt en advokat for å få opphevet besøksforbudet, skriver contactmusic.com.

De to fikk tvillingene Bob og Max i april i år, og ønsker nå å oppsøke ekteskapsrådgivning for å redde forholdet, skriver magasinet People.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Endret forklaring
«Two and a Half Men»-stjernens kone nekter nå å snakke med politiet, og har også endret forklaring etter den dramatiske hendelsen, skriver nettstedet TMZ .

Politimester Arnold Mordkin vil imidlertid ikke at paret skal få anledning til å snakke sammen

— Det er ikke uvanlig at et offer sier noe rett etter hendelsen og at historien deretter endrer seg. I saker med vold i hjemmet vil vi at offeret skal ha det trygt. Vi er imot at forbudet skal oppheves, sier han til magasinet OK!

LES OGSÅ: - Truet kona med våpen

Møtes i retten
Sheen ble løslatt 2. juledag mot en kausjon på omtrent 50.000 kroner. Han er siktet for vold, og må møte i retten den 4. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere