RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jeff Pachoud (AFP)

Far innrømmer barnedrap

Sist oppdatert:
To barn funnet med halsen skåret over.

Lyon (NTB-AFP): En 48 år gammel brite har tilstått å ha drept sine to barn på fem og ti år ved å kutte over strupen på dem, opplyser fransk politi.

De to barna ble lørdag kveld funnet med halsen skåret over i sin fars leilighet i forstaden Saint-Priest sørøst for Lyon. Faren ble pågrepet og satt søndag i avhør i Lyon.

I avhørene skal han ha vedgått å ha drept barna sine, men han har ikke gått i detaljer om hva som var motivet bak udåden, sa talsmenn for fransk påtalemakt søndag.

Briten var skilt fra barnas mor. Han hadde besøksrett, men kun med en annen person til stede, opplyser en kilde i rettsvesenet i Frankrike.

Flere vitner sier mannen rømte fra stedet på rulleskøyter etter en konfrontasjon med sin ekskone i trappeoppgangen. Mannen skal da ha hatt blod på klærne, og kona tok umiddelbart kontakt med politiet.

En nabo forteller at paret skilte seg for to eller tre år siden. Naboen beskriver mannen som alkoholiker og konemishandler. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere