*Nettavisen* Nyheter.

Får jeg en klem, eller?

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Celina Midelfart ville ha kos av kjæresten da hun åpnet salong. Les også: Digger Celinas kjæreste

28.04.09 10:00

(SIDE2): Tor Olav Trøim (45) og Celina Midelfart (36) holder en lav profil når det gjelder kjærlighetsforholdet, og det er ikke ofte de stiller opp på bilder sammen.

Og kosmetikkdronningens offisielle åpning av sin BeOne på Frogner, Oslo torsdag, var intet unntak.

Les mer og se bilder: Kastet glans over Celina

Rask entre
Trøim var i godt humør, men prøvde å unngå for mye oppmerksomhet da han ankom salongen og festen i går. Men for Celina holdt det ikke med et håndtrykk fra kjæresten ved ankomst.

- Får jeg en klem, eller? spurte hun og lo. Og det fikk hun av en lattermild kjæreste, før han smatt raskt inn på kjendisfesten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Offentlig bekreftelse
Ryktene om en romanse mellom shippingmilliardæren Trøim og Midelfart begynte å svirre i tabloidene i november i fjor. De ble ofte observert sammen og ble av finansmiljøet beskrevet som en «mektig allianse».

I januar i fjor ble forholdet bekreftet - og det på en svært lite diskret måte. Trøim holdt et foredrag foran 400 tilhørere på Skagen-fondenes nyttårskonferanse i Oslo, og valgte samtidig å fortelle om sitt privatliv.

- Nå har jeg fått meg en venninne, sa han de fremmøtte under konferansen, og bekreftet samtidig at det var Celina som var hans store kjærlighet.

LES HELE SAKEN: - Celina er kjæresten min

Trøim har i flere år vært John Fredriksens høyre hånd, og han er også selv mangemillionær.

Han har tidligere vært gift med Merete Haugli. Celina Midelfart har vært kjæreste med Norges kanskje største finanskjendis Kjell Inge Røkke og Rema-arvingen Ole Robert Reitan.

Åpnet skjønnhetssalong
Celina Midelfart åpnet i juni i fjor skjønnhetssalongen BeOne på Frogner, Oslo, men først i går var det klart for den offisielle åpningen. På finans-og kjendislisten sto blant andre den svenske modellen Victoria Silvstedt, ordfører Fabian Stang, Frp-Siv Jensen, komiker Sigrid Bonde Tusvik, John Fredriksen og hans tvillingdøtre Cecilie og Kathrine og Vibeke Klemetsen.

BeOne satser på alt innen hår, hud- og kroppspleie, massasje, styling, negledesign, makeup og medisinske behandlinger. Allerede i fjor testet Side2 salongen.

LES VÅR DOM: Vi testet Celina-salongen!

Se bildene fra den glamorøse åpningen:

1883

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag