Gå til sidens hovedinnhold

Får livstegn fra Susanne

Pappaen til den påkjørte 13-åringen bruker en blogg til å oppdatere tilstanden til sin datter.

Torsdag ble den 13 år gamle jenta påkjørt og slept fire kilometer under en bil i Slemmestad. Nå mener Susannes pappa at han får livstegn fra sin datter når han snakker til henne.

Les også:– Jeg fikk panikk

«I kveld sto jeg ved Susannes seng og snakket med henne. Jeg fortalte hvor glad jeg er i henne, før jeg fortalte at det bare er noen dager igjen før mamma og noen av søsknene kommer hit til Bergen for å være sammen med oss. Idet jeg sier dette rører Susanne på øynene», skriver faren sent tirsdag kveld på bloggen som er opprettet for Susanne.

Omfattende skader
På bloggen oppdaterer familien jevnlig om datterens tilstand og sin egen opplevelse av den dramatiske ulykken.

Følg med på bloggen her.

Jenta behandles nå ved Haukeland universitetssykehus i Bergen for omfattende skader etter at hun ble påkjørt og slept under en bil uten av føreren merket det.

Her kommer det fram at også legen, som var i rommet sammen med faren, trodde at Susanne hørte hva som ble sagt.

– Jeg ser at øynene flytter seg under øyelokkene. Jeg opplever tydelig at hun hører at jeg snakker til henne, skriver faren videre.

I en pressemelding fra Brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus ble det onsdag rapportert at Susannes tilstand fortsatt er alvorlig, men stabil. Hun får intensivbehandling.

Slept fire kilometer
Rett før klokken 12 torsdag ble 13-åringen først påkjørt av en tankbil da hun med sykkel skal ha forsøkt å krysse veien like ved kapellet i Slemmestad.

Deretter ble hun påkjørt av en personbil som kom etter lastebilen, og hun skal så ha blitt dratt med denne bilen i hele fire kilometer før bilen stanset i boligområdet Høymyrmarka i Vollen i Asker kommune.

Kommentarer til denne saken