RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile (Telemarksavisa)

Får massiv støtte på Facebook

Sist oppdatert:
Stortingsrepresentant Bård Hoksrud får mange støtteerklæringer på Facebook etter sexkjøp-avsløringen.

Mens Fremskrittspartiet og Bård Hoksrud selv beklager på det sterkeste etter at bomben om Hoksruds sexkjøp i Riga slo ned onsdag kveld, får stortingspolitikeren massiv støtte fra venner på Facebook.

Les saken i Telemarksavisa

- Det er galt å sette folk i gapestokken! Stå på! Jeg tenker på deg, skriver en av Hoksruds mange venner på nettsamfunnet.

- Vi kan alle gjøre feil Bård, men ikke la dette få deg til og gi deg. Du gjør en fantastisk jobb og er et fantastisk menneske, jeg støtter deg uansett, skriver en annen.

En tredje skriver følgende:

- Det er folk som er ute etter deg tydeligvis. Som vil ha deg fjernet. Dette var planlagt. Du er bare et menneske du også.

Mange meldinger
Nærmere 100 hilsener har kommet inn på Hoksruds Facebook-side siden onsdag kveld.

Hovedtyngden av meldingene er støttende overfor Hoksrud, men innimellom støtteerklæringene finner man også meldinger som denne:

- Det er dessverre slik at partiet Frp har for mange løse kanoner i partiapparatet til at de lenger kan ansees som et ansvarlig parti. Nok er nok.

Hoksrud ble på TV2s nyhetssending onsdag tatt med buksene nede.

På en tur til Riga sammen med tre ungdomspolitikere fra FpU i forrige uke betalte Hoksrud for seksuelle tjenester. TV2 avslørte Frp-politikeren med skjult kamera.

- Utrolig lei meg
Hoksrud har innrømmet sexkjøp, og sier at han vil angre resten av livet.

- Dette er noe som kommer til å følge meg resten av livet. Jeg er bare utrolig lei meg for at jeg vært så dumt, sa han til TA onsdag kveld.

Se flere saker i Telemarksavisa

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere