RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får offentlige oppdrag

Sist oppdatert:
Tre nye prosjekter fra det offentlige gjør at nettdesignerne i Creuna styrker sin posisjon innenfor offentlig sektor.

En virksomhetsportal for Skatteetaten og Utlendingsdirektoratet (UDI), samt intranett for Statsministerens kontor. Oppdragene innen offentlig sektor blir flere for designbyrået Creuna, som oppsto på ruinene av Razorfish.

- Offentlig sektor er et av Creunas satsningsområder og vi har opparbeidet oss solid innsikt i satsninger som elektronisk forvaltning og LivsIT, sier Werner Grini, administrerende direktør i Creuna AS i Norge.

Og oppdragene kommer godt med. Creuna tapte 45 millioner kroner i Norden i fjor. Størst var tapene i Norge for det nordiske konsulentselskapet. Hele 32 millioner kroner rant ut av Creuna-kassen i Norge.

Nytt nettsted for Utlendingsdirektoratet, Udi.no lanseres i høst og det fokuseres sterkt på å følge Statskonsult kvalitetskriterier for offentlig nettsteder. Nettstedet støtter dermed alle typer nettlesere, også nettlesere for blinde og svaksynte.

For Statsministerens kontor skal Creuna utvikle et nytt intranett, mens de for Skatteetaten skal levere et nytt publiseringsverktøy, samt drifte nettstedet. Creuna har også oppdraget med å designe den nye skatteetaten.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere