Far og datter levde som kjærester

- Jeg vet ikke helt hvorfor eller hvordan dette skjedde, sier Nicola Yates.

18.07.11 22:05

(SIDE2): En far og en datter, Andrew Butler (46) og Nicola Yates (26) ble gjenforent gjennom internett i 2004.

Far og datter hadde ikke hatt kontakt siden Nicola var svært liten, og lykken var stor da det viste seg at de kun bodde et par gater fra hverandre i Birmingham, i England.

Det hevdes at da de møttes for første gang skal Nicola, som var 20 år den gang, ha satt stor pris på å endelig møte faren sin igjen. Faren på sin side, hadde på det tidspunktet et forhold med en jevnaldrende kvinne.

Mareritt
Etter som tiden gikk skal Yates ha utviklet svært intense følelser for sin biologiske far, og hennes familie ble mer og mer skeptiske til forholdet mellom far og datter, skriver Daily Mail.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Familien fikk bekreftet sine verste mareritt da det kom fram at den unge kvinnen og Butler levde som kjærester.

Foto: Faksimile Daily Mail

Far og datter ble arrestert i september i fjor, etter at familien hennes meldte fra til politiet. Både Nicola og Andrew innrømte å ha hatt sex med en voksen slektning foran retten i Birmingham tidligere denne måneden. Dommen er ennå ikke klar.

Tilstått to ganger
Utrolig nok, er ikke dette første gangen far og datter har tilstått å ha hatt et seksuelt forhold. For fire år siden skjedde det samme, og de ble begge straffet. Andrew måtte sone fire måneder i fengsel, mens Yates fikk 18 måneders samfunnstjeneste.

Imidlertid valgte de å fortsette sitt avbrutte seksuelle forhold i 2008. 23-åringen Nicola annonserte da at hun hadde fått en ny kjæreste, men hun ønsket ikke å introdusere ham til verken familie eller venner.

Gjennom sosiale nettverk avslørte hun flere intime fakta, blant annet at hennes favoritt aktiviteter var «sex, sex og mer sex». Hun skrev at hun var i et forhold med «Andy», og at han var hennes «kjærlige partner».

Det var først da Nicolas søster, Natalie, fant seksuelle bilder av far og datter på Yates sin telefon at familien skjønte hva som foregikk. Natalie viste bildene til deres mor som skal ha reagert med sjokk.

- Herregud, det er eksmannen min!

Forvirret
Det viste seg at far og datter hadde levd som kjærester, i hemmelighet, i en leilighet siden 2008.

- Alt er sant. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke eller gjøre nå. Jeg må bare vente og se hva retten bestemmer seg for, og så å gå videre i livet. Jeg tok først kontakt med ham fordi jeg ønsket å ha en skikkelig far. Jeg hadde ikke sett ham siden jeg var liten. Jeg vet ikke helt hvorfor eller hvordan dette skjedde. Jeg kan helt ærlig si at jeg aldri kommer til å se ham igjen, og jeg ønsker ikke å ha noe mer med ham å gjøre, sier Yates til Sunday Mercury .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.