*Nettavisen* Nyheter.

Far og sønn - tilbake

Far og sønn er tilbake på TV 2. Yngvar Numme spiller far, Erling Langbakken og Kim Haugen spiller sønnen Henrik.

Husker du Erling Langbakken og sønnen Henrik? De to er tilbake med ekskoner og ekskjærester og nye kjærester i «Far og sønn» mandag på TV 2.

25.06.04 09:12

Det er to år siden vi sist tittet innom hos Far og sønn, men det er ikke mye som er forandret. Erling bor fremdeles hjemme hos sønnen Henrik, etter at han ble hevet ut av Henriks mor og sin egen livsledsager Grethe. Henrik bor alene, og har datteren boende hos seg annenhver uke. I etasjen under leiligheten driver Henriks ekskone Trine café.

Trines nye type
Henrik Langbakken (Kim Haugen) konfronterer Erling Langbakken (Yngvar Numme) med et brev han har funnet i blomsterpotten. Erling er unnvikende, men blir lettet da det bare er Grete som har kvittet seg med alle eiendelene hans. Men Erling skulle gjerne hatt fatt i den gamle sengen sin, for han har fått ryggproblemer av å sove i sengen til barnebarnet.

Samtidig har Trine (Hanne Lindbæk) fått seg ny kjæreste, og hun er svært forelsket i Terje (Bernhard Arnø). Henrik blir fryktelig sjalu da Biff (Sverre Bentzen) forteller ham om Terje.

På TV 2 mandag 28. juni 2004 kl. 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag