RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får patent på ereksjon

Sist oppdatert:
Unoterte Meditron har fått innvilget patent i USA på en innretning som motvirker impotens. De kliniske testene er, ifølge selskapet, "oppløftende"
Meditron melder at selskapet har mottatt bekreftelse på at det er innvilget patent i USA på selskapets ereksjonsprodukt.

- Produktkonseptet består av en tynn elastisk ring, med avansert energioverføring, som plasseres ved roten av penis. Ringen har tilsvarende effekt som dagens potensstimulerende piller. I tillegg består konseptet av et kondom. Produktene har ingen bivirkninger, er reseptfri og virker umiddelbart, heter det i pressemeldingen.

- Et kondom basert på samme teknologi er under utvikling. Både ringen og kondomet kan også benyttes av friske mennesker som ønsker økt stimuli og nytelse. Dette er i seg selv et betydelig marked, hevder Meditron, som avslutter med følgende punchline:

- Resultatet fra de kliniske testene av ringen er oppløftende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere