RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Far tiltalt for vitnepåvirkning i barneransaken

OSLO TINGRETT: Totalt 19 gutter og menn er tiltalt for en rekke ran i den såkalte barneranssaken, som startet i Oslo tingrett 7. januar.
OSLO TINGRETT: Totalt 19 gutter og menn er tiltalt for en rekke ran i den såkalte barneranssaken, som startet i Oslo tingrett 7. januar. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
44-åringen avviser anklagene.

OSLO (NTB): En 44 år gammel mann er siktet for å ha forsøkt å påvirke en av de tiltalte i den mye omtalte barneranssaken som går i Oslo tingrett.

Mannen, som er far til en tiltalt 16-åring, ble pågrepet mandag morgen, skriver VG.

- Han er siktet for å ha forsøkt å påvirke aktører, herunder tiltalte i ranssaken som går for retten. Han blir fremstilt for varetektsfengsling i morgen, fordi vi mener det er bevisforspillelsesfare og gjentakelsesfare, sier politiadvokat Inger Skjeppe Salberg i Oslo politidistrikt.

Politiadvokaten ønsker ikke å si noe om grunnlaget for siktelsen eller hvor mange av de tiltalte barneranerne 44-åringen skal ha forsøkt å påvirke.

- Han avviser anklagene og ønsker ikke å forklare seg til politiet, sier forsvarer Oscar Ihlebæk til avisen.

44-åringen er straffedømt flere ganger tidligere, blant annet for voldsforbrytelser.

Totalt 19 gutter og menn er tiltalt for en rekke ran i den såkalte barneranssaken, som startet i Oslo tingrett 7. januar. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere