RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får vite identiteten søndag

FANT DØD KVINNE: I dette området ved Barsnesfjorden ble det funnet en død kvinne fredag. Dette er i samme område Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) har vært savnet i over tre uker. Foto: Scanpix
FANT DØD KVINNE: I dette området ved Barsnesfjorden ble det funnet en død kvinne fredag. Dette er i samme område Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) har vært savnet i over tre uker. Foto: Scanpix
Får vite om død kvinne i Sogndal er Monica (22).

Obduksjonen av kvinnen som er funnet død i Sogndal ble avsluttet lørdag kveld, ifølge TV 2. Men svaret på om det er Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) som er funnet kommer tidligst søndag.

Kvinnen ble funnet fredag i området der Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) har vært savnet i tre uker. To teknikere fra Kripos bisto lørdag i arbeidet med obduksjonen ved Gades Institutt i Bergen.

Mens fingeravtrykk skal fastsette identiteten til kvinnen som ble funnet død, vil obduksjonen forhåpentlig også gi svar på hva hun døde av og om dødsfallet var forårsaket av noe kriminelt. Mens TV 2 melder at obduksjonen ble avsluttet lørdag kveld, mener NRK å vite at politiet først vil opplyse om funnene først søndag.

Regionlensmann i Sogn, Asle Karoliussen, sier til NTB at det ikke er noen andre savnede personer i området enn 22 år gamle Veronica Heggheim Stegegjerdet.

Obduksjonen gir forhåpentligvis også svar på hvor lenge kvinnen har vært død. Karoliussen sier det er krevende for familien å leve i uvisshet.

Bistandsadvokat til Veronicas familie, Synne Catrin Øren, sa fredag til NTB at familien er orientert om funnet og at de avventer identifikasjonen.

– Uavhengig av funnet er det flere spørsmål enn svar, sa Øren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere