RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Faren beskrev Sigrid som familiens solstråle

Oslo (NTB): Mens den tiltalte så ned i bordet, beskrev faren til Sigrid Giskegjerde Schjetne datteren da hun levde og hva hun hadde betydd for familien.

Som siste vitne før de sakkyndige i straffesaken etter datterens død, fortalte Tom Schjetne Oslo tingrett onsdag at Sigrid (16) var familiens solstråle.

Sammen med et stort antall gode venner og hjelpere lette familien nesten hver dag og natt i en måned etter Sigrid i august fjor. Til slutt kom meldingen fra politiet om at 16-åringen var funnet død på Kolbotn.

- Det er vondt å gå gjennom en periode på en måned og ikke vite hvor datteren din er. Men så lenge man ikke vet, har man fortsatt et håp selv om man er realist, sa faren i retten.

Han beskrev datteren som aktiv, glad i idrett og med mange venner rundt seg. Da hun ble borte natt til 5. august var det like før hun skulle starte på videregående skole. Datteren hadde begynt å se framover og få noen drømmer om framtiden.

- Hun var rett og slett en stor solstråle for oss og for venner og vi savner henne veldig mye. En flott jente med masse ressurser, sa Schjetne. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere