RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Faren over ved Indiana University

Indiana University i USA meldte tirsdag kveld at ansatte og elever ikke lenger trenger å søke dekning etter meldingene om væpnede ran i nærheten av universitetsområdet.

Universitetet måtte to ganger utstede varsel til personer ved lærestedets avdeling i Indianapolis etter at det ble meldt om væpnede ran i nærområdet tirsdag ettermiddag og kveld lokal tid.

Politiet jaktet først på en væpnet mann som de mistenkte kunne befinne seg på universitetsområdet. Senere ble også en annen mann mistenkt for å ha vært involvert i minst ett av ranene.

Ansatte og elever som befant seg på universitetsområdet ble bedt om å stole på sine instinkter, søke dekning og låse dører. Ved 22-tiden lokal tid ble beskjeden opphevet etter at politiet hadde undersøkt de aktuelle områdene.

Det er ikke opplyst om politiet har pågrepet noen i forbindelse med ranene. Ifølge den lokale TV-kanalen WTHR ble ingen skadd i det første ranet, der en mobiltelefon og en lommebok skal ha blitt stjålet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere