RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fargerik Film:Vinn 10.000 kr

Sist oppdatert:
Vålerenga mot rasisme har eksistert i over ti år, og nå arrangerer vi en filmkonkurranse, kalt Fargerik Film, for elever ved ungdoms- og videregående skoler i Oslo. Konkurransen varer hele fotballsesongen 2007.

Konkurransen går ut på at ungdom skal lage en film på to - maks fire minutter med antirasistisk budskap.

Vi ønsker ikke å presse holdinger på ungdommen, men la de selv bevisstgjøre seg rasismeproblematikken gjennom arbeidet med filmen. Derfor er eneste begrensning i konkurransen at filmen de sender inn må ha et antirasistisk budskap. Filmen kan være alt fra dokumentar til drama, og handle om alt fra rasisme i skolegården til glede over mangfoldet i fotballen. Elevene danner grupper på minst fire, og alt de trenger er et standard digitalkamera.

Til hver hjemmekamp blir det valgt ut en vinnerfilm. Vinnerne får billetter til førstkommende hjemmekamp på Ullevaal Stadion, der filmen deres blir vist på storskjermen i pausen. I tillegg vil filmen vises på VIF TV, Vålerengas egen web-TV med rundt en million treff i måneden.

Etter endt sesong går alle filmene til en finale, hvo en jury bestående av Aksel Hennie, Freddy dos Santos og Sven Nordin kårer vinnerfilmen.

Gruppen bak denne filmen er heldige vinnere av hele 10.000 kroner gitt av Hafslund.

Viktig:
Filmen må være hos oss senest en uke før neste hjemmekamp. Første frist for innlevering er 6. april. Vi oppfordrer til å levere raskt for å øke sjansene for å bli med.

Den ferdige filmen brennes på en DVD-plate og sendes til:
Vålerenga Fotball
v/Torhild Strand, prosjektleder Vålerenga mot rasisme
PB 6064 Etterstad
0601 Oslo
Merk konvolutten: v/ Fargerik film

Hør radiospot om konkurransen (Mp3-format)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere