RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2 Nettavisen

Farlig mur kollapset

Sist oppdatert:
En uke etter at Askøy kommune hadde vært på befaring, raste den farlige muren ut i veien. Bare tilfeldigheter gjorde at det ikke kom mennesker under steinmassene.

Muren har lenge bekymret naboer i boligstrøket på Follese på Askøy. Sprekkene i muren har vokst seg lengre og lengre i løpet av det siste året og i går ettermiddag kollapset den ut i bilveien. Bare minutter tidligere hadde en nabofamilie passert muren i bil. Til alt hell, var det ingen som befant seg foran muren da den raste, skriver Bergens Tidende.

Etter å ha fått bekymringsmeldinger fra naboer, var Askøy kommune på befaring forrige uke. De varslet da eieren om at muren måtte utbedres. Men eieren har i lengre tid forgjeves forsøkt å få tak i entreprenører. Også han hadde sett at muren var farlig. Han hadde omsider fått bestilt en som snart skulle komme og ta seg av problemet, men nå er det altså for sent.

Muren ble bygget for to år siden. Kommunen vet ikke om den var byggemeldt og godkjent, men skal undersøke saken nærmere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere