RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farmen-deltager fikk psykisk knekk

Sist oppdatert:
- Jeg grein og grein og grein, og forsøkte og stikke av fra kameraene, men de fulgte etter, forteller urokråken Ida Homen.

(YEYE)/Tacky.no: Bråkebøtta Ida Holmen var på mandag aktuell i realityprogrammet Farmen på TV 2 i forbindelse med valget av storbonde. En av hennes konkurrenter er Catharina Pedersen, en deltager Holmen tidligere har uttalt at hun har gått inn for å bryte ned psykisk.

Skapte kaos
Den frittalende urokråken Ida Holmen har i de siste ukene gjort realityprogrammet Farmen på TV 2 utrygt med sine kontroversielle utsagn og gjøremål. Under innspilling gikk Holmen inn for å skape kaos for resten av gjengen, og i ettertid har hun blant annet brettet ut historier om sitt hat mot de andre deltagerne. Holmen har også navngitt personer hun mener har hatt sex i innspillingstiden.

Fikk mental knekk i Farmen
- Jeg synes skriking er for pyser og er ukomfortabel med å felle tårer. Jeg knakk helt sammen, og klarte ikke å stoppe å gråte. Jeg grein og grein og grein, og forsøkte å stikke av fra kameraene, men de fulgte etter. Da jeg endelig klarte å stoppe skjelte jeg ut alle rundt meg og kalte dem drittsekker.

- Vi var inne i ei boble og følte at alle andre rundt meg hadde mistet grepet om virkeligheten, avslutter Holmen i et videointervju med Tacky.no.

Ida, som tidligere har sammenlignet seg selv med Rune Rudberg, har uttalt at hun syntes guttene i Farmen ikke var attraktive og at det ikke var noe problem å være kåt under innspilling:

- Dessuten kunne en alltid hoppe i høyet når en ville. Geir Ove og Ann Kristin har nok med 100 prosent sikkerhet rulla rundt i høyet. Les hele saken her: - Løy om Farmen-sex

Tacky.no har gjort en rekke eksklusive intervjuer med Holmen. I disse får du ferske hemmeligheter på løpende bånd, blant annet om hvem hun hatet mest, hvem som hadde sex i Farmen og hva slags spillopper hun fant på.

Tidligere intervju:


Farmen-deltaker måtte rømme landet
www.tacky.no/snowboard/video/vis_video.asp?id=73877 (quicktime)
www.tacky.no/snowboard/video/vis_video.asp?id=73878 (windows media video)

- Baksnakking er min største hobby
www.tacky.no/snowboard/video/vis_video.asp?id=73877
www.tacky.no/snowboard/video/vis_video.asp?id=73878

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere