Farmen-deltaker brutalt overfalt

Foto: (TV 2)

Eren André Gjægtvik (35) ble overfalt og slått ned på byen i helgen.

31.03.08 09:41

(SIDE2): Den tidligere Farmen-deltakeren ble overfalt utenfor et gatekjøkken i Kristiansund natt til søndag. Resultatet av overfallet ble et kutt i hodet, tre sting i nesen og et revnet øre, melder VG.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Prøvde å stoppe volden
Det var da Gjægtvik og kjæresten satt og spiste på et gatekjøkken natt til i går at en mann i midten av 20-årene begynte å slenge kommentarer om Farmen. Ifølge avisen skal Gjægtvik ha prøvd å roe ned det hele, men da paret skulle gå hjem oppsto det likevel bråk.

- Vi gikk ut samtidig som ham, og i det neste øyeblikket sier det pang og jeg ligger plutselig på bakken. Jeg husker ikke så mye annet enn at en kamerat kom for å forhindre flere slag, sier han.

Den tidligere Farmen-deltakeren påpeker overfor avisen at han ikke slo tilbake. Gjerningsmannen skal ha dratt fra stedet etter å ha slått ned Gjægtvik.

På tross av at han ble kraftig forslått, anmelder han ikke episoden. Mannen i 20-årene ringte i går formiddag til Gjægtvik og de to skal nå ha skværet opp seg imellom.

Ikke første gang
Catharina H. Pedersen har også havnet i bråk på grunn av sin deltakelsen i Farmen. Hun ble slått i ansiktet og kastet i bakken da hun var på en pub i Stavern.

Les saken: Banket på Farmen-fest

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Farmen

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag