RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Farmen» for problembarn

Sist oppdatert:
I andre sesongen av «Brat Camp» sendes problembarna på forbedringsleir i USAs villmark. Se bilder.

(SIDE2:) Den Emmybelønnede serien Brat Camp er tilbake med syv nye, britiske tenåringer. Deres dårlige oppførsel ødelegger livene for hele familien. Nå blir de sendt til ranchen Turn-About, en forbedringsleir i USAs villmark. Der er det disiplin og hardt arbeid som gjelder.

Forrige sesong av serien ble problembarna sendt til villmarkskolen SageWalk i Oregon. Mandag skal ungdommene jobbe på en ranch, drevet av cowboyer som mener at hardt arbeid er den beste terapi. De har tenkt å lære dem Det Ville Vestens regler, og kjører et tøft regime med strenge regler og hard straff. Dette oppholdet er siste sjanse for mange av ungdommene til å forandre sin håpløse oppførsel.

Med en gang tenåringene kommer til Turn-About ranch er det «point of no return». Nå er eneste vei hjem å bestå kurset. Hvor lang tid det vil ta er helt avhengig av den enkeltes oppførsel.

Ungdommene sliter med alkoholproblemer og har mye aggresjon som de lar gå ut over familien. Foreldrene har ingen kontroll over barna sine lenger. Ed McAllistair innrømmer at han stjeler fra sin egen familie.

Ed McAllistair (16) har bodd på hostel de siste månedene. - Dette er hans siste sjanse, ellers kommer han til å ende opp i rennesteinen, i fengsel eller død, sier hans mor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere