RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Farmville» lansert til iPhone

(Zynga)
Sist oppdatert:
Ta med deg verdens største nettspill i lomma.

Facebookspillet «Farmville» er ekstremt populært. 30 millioner mennesker høster, harver og sår sine digitale jorder på daglig i basis.

Det kan bli for mye av det gode. Dersom du ikke høster på riktig tid, går avlingen i bøtta, og opp til flere timers «arbeid» går tapt. Løsningen til nå for «Farmville»-spillerne har enten vært å sørge for å være foran en PC til riktig tid, eller alliere seg med naboer som også spiller, og få dem til å hjelpe seg med innhøstingen.

iTunes: Her finner du «Farmville»

For digitale bønder med en iPhone, iPad eller iPod Touch kan imidlertid den strevsomme gårdshverdagen bli litt enklere. Utvikleren Zynga har nå lansert «Farmville» som gratisapplikasjon til de mobile enhetene slik at man kan høste hvor enn en måtte befinne seg.

Du kan selvsagt koble deg til spillet via din facebookprofil og få tilgang til gårdene dine, og nye brukere kan starte opp en gård via telefonen. Ekstra avhengige spillere kan dessuten sette opp push-varslinger slik at du får beskjed når det er på tide å høste.

Spillet er ganske enkelt å navigere i. Du kan zoome inn på områder du vil se nærmere på, og å utføre en handling involverer stort sett bare å berøre skjermen.

Her finner du «Farmville» på iTunes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere