(Nettavisen): Det får Nettavisen opplyst fra kilder i Jemen.

- Nå er han offisielt gift. Det er et lite bryllup med et svært begrenset antall gjester som var invitert til en lunsj etter seremonien, sier en jemenittisk journalist i Sana’a, som har fulgt Martine-saken, til Nettavisen.

- Bryllupet ble holdt på et hemmelig sted i hovedstaden Sana’a, sier journalisten som ønsker å forbli anonym av hensyn til sikkerheten.

Nettavisen kommer med flere detaljer fra bryllupet fredag.

Norske Martine Vik Magnussen (23) ble brutalt voldtatt og drept i London like før påsken i 2008.

- Drapet på norske Martine
Rikmannssønnen Abdulhak er som kjent eneste mistenkte i det brutale drapet på norske Martine. Nå har han giftet seg med en kvinne som er på samme alder som det Martine var da hun ble drept i London.

- Vi nærmer oss seks år siden Martine ble tatt fra oss, og vi synes i dag å stå lenger fra en løsning enn på lenge. Det rapporteres at mistenktes far nå, etter to forgjeves forsøk det siste året, skal ha lykkes med å finne en far som vil gifte bort sin datter til Abdulhaks internasjonalt ettersøkte sønn, uttalte Martines far, Odd Petter Magnussen, til Nettavisen tidligere denne uken.

- Et slikt grep endrer ikke noe i forhold til Martine-saken formelt eller praktisk sett, sa Magnussen.

Ingen utleveringsavtale
Jemen har ingen utleveringsavtale med Norge og Storbritannia, og har dermed nektet å utlevere Farouk Abdulhak til britisk politi. I flere år har det pågått et arbeid med å overtale Jemen til å utlevere den drapsmistenkte, slik at han kan eventuelt stilles for retten i Storbritannia.

Les også: - Farouk har startet eget sikkerhetsfirma
Les også: - Farouk har holdt sin del av avtalen
Les også: - UD hevder de ikke skiller på døde og levende ofre

Fakta om Martine-saken
* Martine Vik Magnussen (23) fra Asker var student ved Regent's College i London. Hun ble funnet død 16. mars 2008 i kjelleren til leilighetskomplekset hvor medstudenten Farouk Abdulhak bodde.

* Martine Vik Magnussen ble sist sett i live halvannet døgn tidligere på et utested sammen med Abdulhak.

* Abdulhak forlot Storbritannia dagen etter at Martine forsvant.

* Britisk politi har siktet ham for å ha voldtatt og drept Magnussen og etterlyst ham via Interpol.

* Britiske myndigheter har ingen avtale om utlevering med Jemen, men har likevel bedt om utlevering. Dette har Jemen avslått.