RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farrah Fawcett er død

ALVORLIG SYK: Kreftrammede Farrah Fawcett er innlagt på sykehus i Los Angeles.
ALVORLIG SYK: Kreftrammede Farrah Fawcett er innlagt på sykehus i Los Angeles. (Getty Images)
Sist oppdatert:
Tapte kampen mot kreften.

(SIDE2): Skuespiller og skjønnhetsikon Farrah Fawcett døde i dag på St. John's Health Center i Santa Monica etter en lang og hard kamp mot kreftsykdom, melder Reuters.

Fawcett fikk diagnosen endetarmskreft i 2006 og ble erklært frisk etter behandlingen, men allerede neste år fikk hun tilbakefall med spredning til leveren.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Filmet dokumentar
Farrah hadde like før sin siste sykehusinnleggelse vært i Tyskland for å få stamcelle-behandling. Denne reisen ble for øvrig behørig dokumentert av TV-kanalen NBC, og programmet «Farrah's Story» ble sendt i mai i år.

70-tallsikonet, som kanskje huskes best for TV-serien «Charlie's Angels», etterlater seg sin mangeårige partner Ryan O'Neal, sønnen Redmond og faren James.

- Gledet mange verden over
O'Neal, som for bare noen dager siden uttrykte at han ønsket å gifte seg med Fawcett, sendte i kveld ut en pressemelding hvor han beskriver sin sorg.

- Selv om dette er en ekstremt vanskelig tid for familie og venner, trøster vi oss med minnene om de fantastiske stundene vi hadde med Farrah opp gjennom årene, samt vissheten om at livet hennes gledet så mange verden over.

Bestevenninnen Alana Stewart (Rods eks-kone) var også tilstede da superstjernen gikk bort.

- Jeg har akkurat mistet min beste venn. Hennes død var veldig fredfull, sier hun ifølge Reuters.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere