RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farstad-familien selger seg ytterligere ned(Ny)

Sist oppdatert:
Hovedaksjonærene i Farstad Shipping, Farstad-familien har solgt seg ytterligere ned i supplyrederiet, men nå er det nok, ifølge styreformann Sverre A. Farstad
Ifølge en melding har Tyrholm & Farstad plassert 3 millioner aksjer i markedet på kurs 68,50 kroner. Det bringer selskapet eierandel ned i 40,5 prosent fra 48,2 prosent. Inkludert de personlige postene til Sverre A. Farstad og Jan H. Farstad på 1 million aksjer hver, er den totale eierandelen til Farstad-familien på 45,63 prosent.

- Det første salget var for å betale ned gjeld vi hadde på aksjene. Detet salget var etter et ønske fra familien om å frigjøre midler til investerigner i annen virksomhet, sier styreformmann og hovedaksjonære Sverre A. Farstad i Farstad Shipping til iMarkedet.

- Betyr dette at dere nå ikke vil gjøre flere nedsalg?

- Nå er det nok og vi er komfortable med med eiersitsen, understreker Farstad overfor iMarkedet.

Salget kommer i kjølvannet av at Tyrholm & Farstad 6. januar solgt 2 millioner aksjer på kurs 64 kroner. Da opplyste selskapet at salget var motivert av gjeldsnedbetaling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere