RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farstad sanker kontrakter

Sist oppdatert:
Supplyrederiet Farstad har sikret seg en rekke befraktningsavtaler verd nærmere 300 millioner kroner. Les mer her
Supplyrederiet Farstad melder i dag om en rekke kontrakter. Oljeselskapet BHP Billiton Petroleum har inngått avtale for ankerhåndteringsfartøyet Lady Caroline samt nybygget Far Tbn Sword for en periode på mellom 330 og 420 dager. I tillegg har Far Saltire fått forlenget sin avtale med ytterligere 5 måneder til juni 2006. Disse skipene skal gjøre arbeid på australs sokkel.

Conoco Phillips har erklært sin opsjon for ytterligere 3 måneders befraktning av plattform supply skipet Lady Grete til mars 2006. Skipet støtter Conoco Phillips sin aktivitet utenfor kysten av Indonesia.

Plattformskipet Lady Melinda har oppnådd en 6 måneders kontrakt for Technip i Angola med oppstart i inneværende måned.

Petrobras har erklært sine opsjoner for bruk av Ankerhåndteringsfartøyet Far Crusader til januar 2007, Far Centurion til mars 2007 og Far Sea til juli 2006. Skipene skal fortsette å arbeide på brasiliansk sokkel.

Ovennevnte kontrakter representerer en verdi på 280 millioner kroner. Farstad-flåten har nå en kontraktsdekning på 88 prosent i 1. halvår 2006 og 65 prosent i i 2. halvår 2006. Kontraktsdekningen for 2007 er på 28 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere