RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farstadvoll imponerte mot Polen

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): Vålerenga-spilleren var sentral da Norge vant.

G16-landslagstrener Bård Flovik var svært fornøyd med Haakon Farstadvoll og resten av det norske landslaget etter 2-0-seieren mot Polen.

- Vi har skapt en god ramme defensivt, og nok en gang fremsto vi solide. Spesielt vil jeg trekke frem midstopperne, Krister Wamberg og Eivind Daniel Røed. Også keeper Joakim Riis Rønnevig var solid, sammen Haakon Farstadvoll på midtbanen. Men samtlige spillere presterte på et nivå høyere enn sist, sier treneren til nettstedet fotball.no.

- Dette var en veldig tilfredsstillende seier. Vi møtte et godt polsk lag, og presterte meget bra. Seieren var fortjent og andre omgang var strålende.

Lørdag møter Norge enten Belgia eller Ukraina. Flovik varsler flere endringer i lagoppstillingen.

- Det var noen forandringer på laget i dag i forhold til i går, og det vil nok bli ytterligere forandringer på lørdag. Vi har fått dokumentert et høyt nivå på de som har vært i aksjon til nå, og ønsker å gi enda flere muligheten til å vise seg frem i den siste kampen.

Polen - Norge 0-2 (0-1)
Radomiak – 150 tilskuere

Mål: 0-1 Mushaga Bakenga (32), 0-2 Mushaga Bakenga (59).

Norges lag: Joakim Riis Rønnevig - Even Parkstad Johansen, Krister Wamberg, Eivind Daniel Røed, Alexander Hassum (Simen Solbak fra 64) - Ruben Gabrielsen (Fredrik Gulbrandsen fra 80), Markus Henriksen, Haakon Farstadvoll, Ørjan Hopen - Etzaz Hussein (Kristoffer Løkberg fra 49) - Mushaga Bakenga (Espen Standal fra 80)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere