RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farstadvoll og Norge tapte

Sist oppdatert:
Vålerengas Haakon Farstadvoll og det norske G17-landslaget tapte 0-1 for Tyskland i oppkjøringen til EM-mellomspillet.

I mars skal Norges G17-landslag i aksjon i EMs mellomspill, for å kjempe om en plass i sluttspillet i mai. Denne uken lader laget opp på La Manga, og lørdag var det kamp mot Tyskland.

- Vi møtte et svært godt lag, Tyskland er i europeisk toppklasse. Førsteomgang var jevn, men vi startet 2.omgang for dårlig og da avgjorde de kampen. Vi avsluttet derimot bra, så alt i alt var det godkjent, sier G17-landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

Gode bakover

Norge skapte et par gode sjanser før pause, men uten å få uttelling. Etter hvilen avgjorde tyskerne, etter å ha kommet seg helt fri på venstrekanten, og lagt ballen 45 grader ut. Fra kort hold ble ballen satt sikkert i nota.

- Det var litt skuffende at vi slapp inn et sånt mål, men de skapte lite utenom scoringen og det er positivt. Vi hevdet oss bra mot en god motstander, forteller Flovik.

Neste samling for G17-landslaget er på La Manga i februar.

KAMPFAKTA:

NORGE - TYSKLAND 0-1 (0-0)

Sted: La Manga

Norge (4-5-1): Aslak Falck - Hugues Wembangomo, Krister Wemberg, Eivind Daniel Røed, Alexander Hassum - Ruben Gabrielsen, Markus Henriksen, Sverre Økland, Haakon Farstadvoll, Ørjan Hopen - Mushaga Bakenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere